Toch nog maar een omslagdoek…

Mijn grote zus was jarig dus ik besloot mij toch nog maar een keer te wagen aan een omslagdoek. Ik heb er al meerdere gemaakt, en telkens vind ik het wat eentonig worden naar het einde toe. Steeds dezelfde toeren haken kan rustgevend zijn, maar bij mij werkt het dus niet. Ik wordt er wat gefrustreerd van. Zucht…nog een toer…en nog een…en nog een. Dus dan maar eentje met iets meer variatie. Het is  ‘gewoon’ de russische stola, maar voor mij werkte dit patroontje met dik garen (Tweed van de Zeeman)  en haaknaald 5 erg goed. Je kan er met dit patroon zelf wat variatie inbrengen.

2014-09-20 09.34.29-1
Natuurlijk kwam ik een bol tekort, dus stad en land afgereisd, natuurlijk overal uitverkocht en dan tenslotte ergens bij een Zeeman onder de tafel duiken en de laatste bol uit een doos vissen. Yeeeh! Klein euforiemomentje! Met de laatste bol de franjes afgemaakt. Ik merk wel dat ik nog wat aan mijn fotografie moet werken, want de uiteindelijke foto’s vallen toch wat tegen. Tips zijn van harte welkom!

2014-09-20 09.39.02 (1)

Russische sjaal groot patroon2 (1)

Oja, volgens mij was zus er blij mee!

Print Friendly

One Comment:

  1. mooie sjaal!!!!
    waar kan ik het patroon vinden A.U.B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>