Tadááá!

Na wekenlang te hebben geknutseld aan mijn website kan hij dan eindelijk online! Op deze site plaats ik regelmatig alles wat ik leuk vind of wat mij bezighoudt, zoals mijn haakwerkjes en andere creatieve uitspattingen. Ik vind het vooral erg leuk om kleding, omslagdoeken, decoratie, knuffels etc. te haken.

Voor de baby’s die in mijn omgeving worden geboren haak ik een kraamcadeau, en het persoonlijke gedichtje dat erbij hoort maakt het helemaal af. Tot nu toe zijn deze cadeautjes erg in de smaak gevallen. Binnenkort verwacht ik de eerste foto’s van de pasgeborenen mét cadeau. Want wat is er nu leuker dan mijn haakwerkjes te laten showen door deze kleine modelletjes. De gedichtjes die horen bij het cadeautje worden grotendeels, zo niet helemaal, gedicht door Andries Wijnker. En om maar meteen een beetje reclame voor hem te maken: neem ook eens een kijkje op www.kortverhaal.com voor nog meer mooie verhalen, gedichtjes en zkv’s(zeer korte verhalen) van zijn hand. Een echte aanrader.

Wil je ook een persoonlijk, origineel cadeautje aan iemand geven, neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik hoop veel plezier aan deze site te beleven, en ik hoop dat jullie dat ook hebben. Laat gerust een berichtje achter, dat zou ik erg leuk vinden.

Tot snel.

 

Liefs, Saraya

 

 

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>